Vanaf zaterdag 26 juni geen shifts en geen maximum groepsgrootte. Alleen de 1,5 meter afstand.

 

Boek online feestje:  Weekend, schoolvakantie of feestdag Klik hier : of Doordeweeks Klik hier 

 

Kinderfeestje

U kunt het verjaardagsfeestje zelf samenstellen zoals u wilt. Als u verder naar beneden scrolt ziet u alle mogelijkheden. Hieronder staan veel gekozen mogelijkheden: 

keuze Kinderfeestjes

 

 

Reserveren 

U kunt tot een dag van tevoren online reserveren. Weekend, schoolvakantie of feestdag Klik hier voor doordeweeks  Klik hier  U kunt ook bellen op 078 - 20.400.22.  U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt dan de dag van het feestje, hoeveel kinderen er ongeveer komen, hoe laat u ongeveer denkt te komen, type feestje en uw telefoonnummer.    

  

 

Vanaf 17.00 mag u zelf het eten verzorgen 
Vanaf 17.00 is het toegestaan om zelf voor het eten te zorgen. U kunt eten laten bezorgen of eigen eten meenemen.  Voor €1,50 per persoon kunt u van ons bestek en borden gebruiken Vanaf 10 personen  is dat verplicht.

 

Familieparadijs gebruiken na sluitingstijd 

Ook na sluitingstijd zijn er mogelijkheden om Familieparadijs te gebruiken tot 22.00. Er zijn dan wel extra kosten aan verbonden. Het kost €25,00 per half uur. Eigen drank meenemen is nooit toegestaan ook niet na sluitingstijd.  

 

Schoolreisje

Bij Familieparadijs kunnen grote groepen kinderen zich prima vermaken. Wij zorgen dat u een eigen plek krijgt. De kinderen kunnen overal spelen. Er is nergens extra kosten aan verbonden. Via videoschermen kunnen de begeleiders ook op afstand de kinderen in de gaten houden.

De prijs voor een schoolreisje is €4,75 voor entree en onbeperkt ranja. Uiteraard kan er ook eten bij gereserveerd worden, bijvoorbeeld belegde boterhammen voor €1,25 per boterham of een bakje met snoeptomaatjes en schijfjes komkommer voor €1,00 of patat met een snack voor €3,75. Zowel met drinken als met eten kunnen we rekening houden met diverse dieetwensen, zoals glutenvrij, halal, geen kunstmatige zoetstoffen etc.

Op ons parkeerterrein en aan de openbare weg vlakbij zijn er volop plekken waarop bussen kunnen parkeren.

Schoolreisje is alleen doordeweeks te boeken en als het geen schoolvakantie of feestdag is.

 

 

Sinterklaasfeest

 

Een speciaal sinterklaas feest bij Familieparadijs zie  Sinterklaasfeest  

 

Stel zelf uw arrangement samen
U houdt zelf de kosten in de hand. U betaalt alleen voor wat u zelf kiest. Bij een feestje mag u altijd een eigen taart meenemen. Als u doordeweeks een feestje viert en bijvoorbeeld alleen kiest voor onbeperkt ranja drinken, dan bent u slechts € 5,75 kwijt. Met vier kinderen is dat slechts 23 euro.