Er zijn boven 3 kleine speelkamers en een grote verblijfsruimte. In de speelruimtes is er een keukenkamer met poppentheater, een kamer waar je een eigen dorp kan maken met weggetjes en gebouwen. En een kamer met verkleedkleren en muziekinstrumenten. 

In de grote verblijfsruimte boven is er heel veel daglicht met mooi uitzicht. Er is een hoek met poppenhuizen en grote poppen en paarden. Een grote tafel met hele speciale lego bouwplaten en lego om je eigen auto's te maken. Die kan je gebruiken bij de hellingbanen, waar je allerlei soorten auto's van af kan laten rijden. Je kan er met houten blokken en bruggen ook ook een racebaan maken. Je kan van alles maken met kapla, bouwsteentjes voor kastelen, clicks, en knikkerbaan duplo. Er is een hoek waar gymnastiekspullen staan om te tollen, draaien, springen etc.

Er is ook nog een dartbord, tafelvoetbal en een gametafel met spelletjes uit de jeugd van pappa en mama. 

Deze ruimte kan ook worden gebruikt voor een familiefeest tot ongeveer 40 personen. Je hebt er meer privacy en er is wat meer rust dan in de hal of op het terras. Ook is er voor verschillende leeftijden wat te doen en kan je ook op de comfortable bank met elkaar bijpraten. Het is minder geschikt voor hele jonge kinderen door de kleine legostukjes. 

.